Monitorarm CPA11S

Denne monitorarm CPA11 er en elegant monitor arm i sølv, der kombinerer styrke med bevægelsesfrihed. Takket være en intern gasfjeder, giver det brugerne fingerspids kontrol over skærme, der vejer op til 8 Kg.

Beskrivelse

Denne monitorarm CPA11 er en elegant monitor arm i sølv, der kombinerer styrke med bevægelsesfrihed. Takket være en intern gasfjeder, giver det brugerne fingerspids kontrol over skærme, der vejer op til 8 Kg. Det er derfor det ideelle valg for arbejdsrum besat af én eller forskellige brugere såsom i callcentre e.l. eller hvor der ergonomien og fleksibiliteten er i højsædet. Til bordmontering, den vandrette underarm sætter en base for skærmhøjden

Ergonomiske egenskaber:
Ergonomisk design og højdejusterbare arm er perfekt til en komfortabel arbejdsplads Øget visning komfort er med til at medvirke til at reducere øje, ryg og nakke smerter. Enkelt og kompakt design. Lavet af høj kvalitet aluminiumslegering. “Quick release” VESA skærmmonteringsbeslag. Gasfjederarmen letter justering af skærmen. Leveres med klemme- og i borings beslag . Kabelstyring funktion ruter kabler under armen og væk fra bordet.

Specifikationer:
Maksimal vægt: 3-8 kg.
VESA kompatibel skærmbeslag: 75 x 75 mm og 100 x 100 mm.
Egnet til bordplade tykkelse fra 16 mm til 56 mm.
Længde fuldt udtrukket: 518 mm.

Farve:
Sølv
Hvid – klik her
Sort – klik her

Monterings Valg:
Klemmebeslag
I boringsbeslag, til montering igennem huller i bordpladen

Mere information:
Leveres med monteringsvejledning

Du kunne også være interesseret i...

+45 75 85 85 00

info@complement.dk